Veelgestelde vragen

Welke hulpmiddelen bieden datingsites aan om het zoeken naar een partner te vereenvoudigen?

Advertentiestatement: Wij ontvangen inkomsten voor onze reviews. Klik hier voor meer details.

Elke datingwebsite biedt bepaalde hulpmiddelen aan om het zoeken naar een nieuwe partner te vereenvoudigen. Bij deze de meest voorkomende hulpmiddelen op een rijtje:

  • Persoonlijkheidstest – middels deze test worden uw karaktereigenschappen en interesses in kaart gebracht. De resultaten van de persoonlijkheidstest worden uiteindelijk gebruikt om singles met gemeenschappelijke interesses bij elkaar te brengen.
  • Smartphone applicaties – iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Met een smartphone applicatie hoeft u niet achter de computer te zitten, maar kunt u 24/7 online zijn en het contact met mannen/vrouwen intensifiëren.
  • Identiteitscontrole – jammer genoeg zijn er nog steeds datingwebsites die veel fakeprofielen online hebben staan. Om dit te voorkomen hanteren datingwebsites identiteitscontroles.
  • Videobellen – ook wel webcammen genoemd. Ideaal wanneer u iemand beter wilt leren kennen, ook wordt het vaak als tussenstap gebruikt zodat beide partijen kunnen kijken of een vervolgdate een goed idee is.

Alle datingsites nu vergelijken

Meer artikelen