Algemene Voorwaarden

Alle datingsites nu vergelijken

Datingsitegratis.be

We doen onze uiterste best om u als bezoeker te helpen bij het vergelijken van diverse gratis datingsites. Datingsitegratis.be verwijst gebruikers naar de websites voor online dating. Zelf bieden wij geen datingservice aan. Alle content op Datingsitegratis.be is eigendom van Datingsitegratis. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

 

Reviews

We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat en nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. We kunnen geen garanties afgeven rondom de genoemde prijzen van de online datingsites. Deze ontvangen wij van de datingsites zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

 

De Algemene Voorwaarden

Indien je gebruikt maakt van Datingsitegratis.be, ga je daarmee akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.

Alle datingsites nu vergelijken