Hoe wij werken

Alle datingsites nu vergelijken

Wat doen wij voor u?

Wij vergelijken via onze website verschillende datingabonnementen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder.

 

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor datingabonnementen vergelijken wij de abonnementen van vele aanbieders. Dit zijn de abonnementen van de aanbieders waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en prijzen.

Een uitgebreid overzicht van de aanbieders waar wij mee samen werken kunt u vinden op deze pagina.

 

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor datingabonnementen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke abonnementen u in aanmerking komt. Alle datingabonnementen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: de prijs, de klantbeoordeling of een combinatie van beiden. Deze filteropties zijn zelf in te stellen met de eenvoudige filteroptie die wij aanbieden op onze vergelijkpagina.

 

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een datingabonnement afsluit, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de aanbieder. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van datingabonnementen zo up-to-date mogelijk te houden.

Alle datingsites nu vergelijken