Match4me

€ 7,08 per month

About Match4me

Advertentiestatement: Wij ontvangen inkomsten voor onze reviews. Klik hier voor meer details.

Op Match4me zijn alleen hoger opgeleide singels uit België te vinden. Om lid te kunnen worden dient u een opleiding op een hogeschool of universiteit te hebben genoten.  Daardoor heeft 42% van de leden een universitaire studie afgerond en 58% een opleiding op een hogeschool. Match4me is de grootste hoger opgeleiden datingsite van België.

Pros

  • None

Cons

  • None

Match4me details

Alle daters No
Hoger opgeleiden Yes
Vreemdgaan No
Erotiek No
Senioren No
Gay dating No
Nichedating No
Man looking for Woman No
Man looking for Man No
Woman looking for Man No
Woman looking for Woman No
Price per month € 7,08
Number of members Not available

Match4me reviews

Share your experience and review Match4me

Reviews from our users

Overall score: 2/5

Price:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-empty
Delivery & after sale:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Overall rating:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty

Reviews

Bernard
Bernard

16 July 2018

Ik heb net een uur geïnvesteerd om mijn profiel zorgvuldig samen te stellen waarna mijn account 5 minuten later geblokkeerd werd. Wat een tijdverspilling zeg.

Price:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Delivery & after sale:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Overall rating:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Maya
Maya

8 February 2018

Deze website is zeker niet aan te bevelen voor vrouwen. Het ziet er veelbelovend uit omdat je als gratis lid wel kan reageren op berichten, het profiel duidelijk is en omdat een lidmaatschap niet zo duur is als andere datingsites. Maar mijn ervaring is dat er veel (oudere) agressieve mannen op zitten wiens ego heel snel gekrenkt is als je ze beleefd afwijst. Het strafste van al is dat ik na een klacht van 1 van die mannen een bericht van het management kreeg dat ik vriendelijker moest reageren en mensen niet mag lastigvallen. DUS vrouwen, de boodschap is: als je lastiggevallen wordt door iemand, mag je niet onvriendelijk reageren en je moet ook wel reageren want anders staat er bij je profiel dat je maar op 10% van de berichten reageert…!

Price:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-empty
Delivery & after sale:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Overall rating:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Rosa
Rosa

30 August 2017

Hier wat evidence based vergelijkend studiemateriaal. Als niet-betalend lid kan je hier veel meer doen dan op andere sites: zoeken in de volledige database en infinitely antwoorden op berichtjes van anderen. Als je zelf het initiatief wil nemen moet je betalen. Maar de kost is lager dan op vele andere sites voor hoogopgeleiden. Zoals ze beloven is het publiek overwegend hoogopgeleid. Maar je wordt niet geweerd als dat niet zo is. Wie geen schrik heeft van hoogopgeleiden en een aantrekkelijk profiel post krijgt gegarandeerd reacties. Ik ben het ook totaal niet eens met sommige van de andere reviews: zelfs zonder een foto te posten kreeg ik dagelijks veel lieve, geïnteresseerde berichtjes. Daar was niks 'fake' aan. Je moet natuurlijk de guts hebben om je profiel persoonlijk te maken. Dating sites zijn natuurlijk maar een mager substituut voor het echte leven. Maar deze heeft minder gebreken dan andere. Voor wie een partner vinden in het echte leven niet lukt is dit zeker het proberen waard.

Price:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Delivery & after sale:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Overall rating:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
IBM
IBM

23 April 2014

Persoonlijk wil ik mensen niet in hokjes plaatsen als het gaat om dating. Echter is deze datingsite daardoor evengoed extra aantrekkelijk. Vooral als je opzoek bent naar een date die (ook) hoog opgeleid is…

JP

Dave
Dave

14 April 2014

Ik ben eerder ingeschreven geweest bij algemene datingsites. Daar kreeg ik veel reacties van lageropgeleiden, daarbij kreeg ik het gevoel dat sommige mensen op mijn salaris uit zijn (consultant). En juist daar hou ik niet van…
Daarom is het voor mij een uitkomst dat deze datingsite er is.

Met vriendelijke groet,

Dave

Match4me=watch me
Match4me=watch me

29 November 2013

Niet te geloven maar Match4me is erger dan de KGB ! Ze bespieden elk woord dat je schrijft en gooien je zonder pardon eraf als je een woord zoals ‘betalen’ of ‘mail’ of ook maar iets dat hun winsten zou kunnen temperen detecteren! Ze zijn enkel en alleen uit op geld! Geld van de eenzame lokken ze met zogezegd GRATIS daten maar daar is niets van waar! U bent gewaarschuwd, ik plak hieronder waarom ze mij geblokkeerd hebben, zomaar, zonder pardon, ik kan zelfs mijn berichten niet meer zien of beantwoorden!!! Ze schrijven tot 3 keer toe maar ook dat is een leugen, van als ze zien dat ze aan jou geen geld gaan verdienen, blokkeren ze je profiel! 🙁
=noemen dat je gratis lid bent
=vraagt om emailadres
Je profiel voldoet niet aan de algemene en/of aanvullende voorwaarden. Je hebt tot 3 keer toe je niet aan de aanvullende voorwaarden gehouden. Je hebt óf contactinformatie óf informatie over je gratis lidmaatschap in je profiel geschreven.

Anoniem
Anoniem

10 November 2013

Een woord: Ideaal!

Cathy
Cathy

25 June 2013

Voor mij was een diploma op zich geen must voor mijn partner, maar als je door de profielen op deze site bladert merk je toch duidelijk meer gelijkaardige interesses in vergelijking met andere sites. En ja, ook minder profielen waar autotuning en slecht geschreven Engels in overheersen. Algemeen dus zeer tevreden over het ‘selectieve’ aanbod en ook over mijn huidige partner, al meer dan negen maand geleden leren kennen via match4me… 🙂

ronny
ronny

8 June 2013

site is gewoon geldklopperij, het zijn altijd dezelfde standaardberichten die worden gestuurd tot je lidmaatschap hebt en nadien gesjeest

pacoline
pacoline

4 February 2013

goeie datingsite op zich, je betaalt er iets meer dan op vb rendez-vous
maar het niveau ligt idd wel hoger. één nadeel, er zetten zo weinig mannen foto’s bij hun profiel. en eerlijk? ik kijk niet naar profiel zonder foto. na drie maanden full time lid hou ik het wel voor bekeken.

Bart
Bart

25 July 2012

Goede vlot bruikbare datingsite.

anoniem
anoniem

19 July 2012

Ik ben reeds lid op deze site, maar ik merk wel op dat “hogeschool” zeer breed gezien wordt. Zelfs beroepsschool wordt door sommigen gezien als hoger opgeleid. Dit kan je dan wel opmerken door de typfouten die er opstaan.
Verder zeer interessante site en niet te duur.

D.

Nami
Nami

14 July 2012

Na wat ervaring op meedere sites heb ik ruim 2 jaar geleden mijn partner gevonden op deze site. Op deze site zaten er wat mij betreft, gemiddeld meer gelijkgezinden dan op andere.
Enkele tips: Lees vooraf de begeleiding op de site. Geef ook duidelijk aan waar en in welke straal je zoekt. Jezelf en eerlijk blijven.Niet te lang dralen met de eerste ontmoeting.
Zijn profiel was niets speciaal doch hij was van de streek en dus handig om mekaar eens life te ontmoeten.
Na the first impression heb je al een betere kijk , gaat het verder zoals bij elke ontmoeting en start het echte leven. Ook daar moet je het kaf van het koren kunnen scheiden.
Ik ben ervan overtuigd dat online daten onmiskenbaar een nuttig tool is geworden om mensen bij mekaar te brengen. Ondanks sommige smalende reacties zijn wij er steeds openlijk voor uit gekomen. Succes aan alle daters!

Kris
Kris

11 June 2012

Van alle datingsites die ik al geprobeerd heb, ben ik het meeste tevreden van Match4Me. Waarom?

– bedoeld voor hoogopgeleiden, wat de kans vergroot om een partner te vinden die op dezelfde golflengte zit
– redelijk geprijsd
– vrij veel leden
– af en toe de mogelijkheid om de website 3 dagen gratis te gebruiken
– leden zonder betalend lidmaatschap kunnen reageren op jouw berichtjes (op andere websites moet je beiden betalend lid zijn, wat de kans op een antwoord kleiner maakt)

Kris

Thierry
Thierry

27 May 2012

Match4me is .. niet slecht maar het etiket ‘hoogopgeleiden’ is wat overdreven. Mijn ervaring na enkele maanden Match4me is dat er juist weinig universitairen zijn (dat is juist de groep hoogopgeleiden, nee ? ) en dat bij de groep Hoger Onderwijs (graduaten, …) veel mensen zichzelf zo’n niveau toedienen zonder enig diploma …. Wat maakt dat het niveau amper hoger is dan pakweg Rendez-Vous ….

Thierry

Soulmate
Soulmate

12 April 2012

ik wil alleen maar even melden dat je echt wel heel goed moet opletten voor fake-profielen, want die zijn er meer dan je denkt… ook op sites voor hoog-opgeleiden.
En verder, wat is “hoog”-opgeleid????? Staar je er aub ook niet blind op!!!
Ik ben zelf ook universitair, heb via een andere datingsite mijn soulmate gevonden (ook universitair) … maar via zijn vriendenkring ook mensen van alle niveaus, rangen en standen leren kennen en ik kan wel zeggen, de opleiding alleen zegt echt niet alles over iemand!!!!! Dus aub … stop dat elitair gedoe!!!!

Bart
Bart

12 April 2012

Veel berichten die mi niet echt zijn en je alleen kan zien na een hoge betaling

daniel
daniel

25 March 2012

hmm kwist niet dat je voor liefde een speciale opleiding moest genoten hebben

senior
senior

24 February 2012

Zoals meeste sites ; het sop is de kool niet waard. Weinig waar voor je geld ook weinig echt nieuwe leden, en niet in de juiste verhouding aanwezig!

senior
senior

12 February 2012

scoort duidelijk onvoldoende op alle vlakken, de organisatie en eerlijkheid laat duidelijk de wensen over! een slechte prijs-kwaliteit alleszins

me
me

26 October 2011

Geloof van die hogere opleiding niets want er wordt nergens naar een bewijs gevraagd. Bovendien lijken 5 (vijf) reacties in 2011 tot heden ( is eind oktober 2011) wel bijzonder mager. Er staan ook maanden, neen jaren, dezelfde profielen op met af en toe een paar nieuwkomers die m.i. snel iemand vinden ofwel afhaken. leek mij aanvankelijk niet zo slecht maar toch maar pover, OK beter dan RDV….. maar wat is slechter???

Post your review

The value entered is invalid
The value entered is invalid
Price:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
The value entered is invalid
Delivery & after sale:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
The value entered is invalid
Overall rating:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Advertentiestatement: Wij ontvangen inkomsten voor onze reviews. Klik hier voor meer details.

Informatie over Match4me

Match4me is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Match4me.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Match4me review
  • Ervaringen Match4me
  • Match4me kosten
  • Match4me
  • App Match4me