Over ons

Deze site is ontstaan nadat er een behoefte bleek bij de 1,5 miljoen singles in België om de verschillende datingsites te beoordelen en ervaringen te delen. Er komen namelijk steeds meer datingsites zo is er inmiddels een datingsite voor hoger opgeleiden en zelfs voor een zoektocht naar een leuke actieve 50 plusser’s of Homodating.

Een ding is zeker: nu één op de zeven Belgen single is bent u op dat gebied niet alleen! Deze website is geheel gratis… Het enige wat wij u vragen is nadat u een voor u geschikte datingsite heeft gekozen en gebruikt, ook een ervaring achter te laten op deze website.

Datingsite Gratis team

Ons team bestaat uit zes enthousiaste datingliefhebbers. Met elkaar werken we aan het verbeteren van de website en zoeken we naar datingnieuws om met onze bezoekers te delen. Daarnaast zoeken we special deals en proberen we zoveel mogelijk ervaringen van daters te bekijken om de kwaliteit van de datingsites te bepalen.

We werken samen met onze adverteerders, partners en oplettende bezoekers zodat we aan compleet overzicht kunnen bieden. Hiermee maken we het mogelijk dat u in onze betrouwbare vergelijker de datingsite vindt die het beste bij u past zodat u zich alleen nog hoeft te richten op het vinden van een leuke partner.

Hartelijke groet,

Het team van Datingsitegratis.be