Over ons

Alle datingsites nu vergelijken

Wat leuk dat je datingsitegratis.be bezoekt! Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over wie we zijn, wat we doen en hoe wij ons geld verdienen. Gebruikmaken van een online datingsite is voor veel mensen een grote stap. Het aanbod van datingsites is enorm. Je loopt dan de kans door de bomen het bos niet meer te zien. Misschien maak je hierdoor niet de juiste keuze en dat is natuurlijk meer dan jammer. Datingsitegratis.be helpt je bij het kiezen van de datingsite die het beste bij jou en jouw voorkeur past. We belichten hierbij niet alleen de voordelen van de verschillende aanbieders, maar staan ook stil bij de nadelen. Zo heb je echt alle info om de juiste keuze te maken.

Wat heeft deze website jou te bieden?

Datingsitegratis.nl richt zich specifiek op het vergelijken van datingsites die in België (online) actief zijn. We hebben de website overzichtelijk ingedeeld en alle informatie die je hierop vindt is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een datingsite. Met iedereen bedoelen we iedereen die 18 jaar of ouder is. Je ziet in één oogopslag welke datingsite het meest populair is en waarom. Uiteraard verliezen we hierbij de prijs niet uit het oog en staan we, zoals gezegd, ook stil bij de nadelen die de betreffende datingsite kent.

Kies bewust

Datingsitegratis.be vindt het belangrijk dat je bewust kiest voor een datingsite en wil ook jou hier graag mee helpen. We raden je aan om gebruik te maken van de praktische filters die wij hebben gemaakt, omdat dit het zoeken vereenvoudigt. Hierdoor zijn we als geen andere website in staat om je precies die datingssites voor te leggen die passen bij de door jou ingegeven voorkeuren. Het spreekt voor zich dat dit het kiezen van het juiste online datingbureau een stuk eenvoudiger maakt.

Enorm aanbod

Er zijn erg veel verschillende datingsites. Elk met hun eigen specifieke voor –en nadelen en tarieven. Wij beperken ons op datingsitegratis.be niet tot slechts enkele aanbieders. Je vindt op deze website alle bekende en minder bekende datingsites, in totaal maar liefst meer dan 65! Deze worden allemaal vergeleken met elkaar op basis van welke eisen jij stelt aan een datingsite. Het kan dan ook haast niet anders dan dat ook jij een passende aanbieder vindt.

Hoe verdienen wij ons geld?

Laten we beginnen met te stellen dat het gebruik van datingsitegratis.be geheel gratis is en blijft. Je kunt dan ook geheel kosteloos en onbeperkt datingsites met elkaar vergelijken. Je vraagt je dan misschien af hoe wij ons geld verdienen. Dit doen wij door samen te werken met verschillende partijen, te weten adverteerders en hun partners. Bezoek jij hun website via datingsitegratis.be, dan ontvangen wij daarvoor een vergoeding. Voor alle duidelijkheid, jij betaalt echt helemaal niets.

De experts van datingsitegratis.be

Je kunt natuurlijk alleen een datingsitevergelijker zijn als je hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis hebt. Het team van datingsitegratis.be is heel divers, maar allen kennen zij de online datingwereld als geen ander. We laten je graag kennis maken met een drietal van onze datingexperts.

Gilbert ter Weele

  • Gilbert ter Weele is vanaf de start betrokken bij datingsitegratis.be. Hij heeft veel online datingbureaus getest en ontdekte dat er meer is dan enkel en alleen de prijs. Zijn studie journalistiek heeft hem geleerd de juiste vragen te stellen en geen genoegen te nemen met het eerste de beste antwoord. Dit heeft er toe geleid dat veel datingsites transparanter zijn geworden.

Julia Donkervoort

  • Julia Donkervoort is ook iemand die vanaf het eerste begin betrokken is bij datingsitegratis.be. Zij heeft seksuologie gestudeerd en weet als geen ander dat er veel verschillende voorkeuren zijn op het gebied van seks en relaties. Zij wil dat datingsites duidelijk zijn in wat ze aanbieden en maakt zich hier dagelijks hard voor.

Dries Melkens

  • Dries Melkens is voor datingsitegratis.be onmisbaar. Hij is het hart van de website en houdt deze dagelijks bij. Niet alleen door de website van nieuwe info te voorzien, maar ook om deze verder te verbeteren op het gebied van gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid. Zijn opleiding tot ICT-er komt hierbij uiteraard bijzonder goed van pas. Bovendien maakt Dries zelf ook regelmatig gebruik van een datingsite.

Alle datingsites nu vergelijken