Compare all Datingsites

Sorting

Voorkeur 

Voorkeursleeftijd 

What are you looking for? 

Extra opties 

 

parship
Expert rating:
9.9
elitedating
Expert rating:
9.5
50liefde
Expert rating:
9.4
meetic
Expert rating:
9.2
buurmeisjes
Expert rating:
9
match4me
Expert rating:
9
relatieplanet
Expert rating:
8.8
victoriamilan
Expert rating:
8.8
Placeholder
Expert rating:
8.8
50plusmatch
Expert rating:
8.6
lisa18
Expert rating:
6
c-date
Expert rating:
8.5
sf-dating
Expert rating:
8
be2
Expert rating:
7.9
gayparship
Expert rating:
8.1
regiosexcontact
Expert rating:
6
tesamen
Expert rating:
8
alleenstaandepapas
Expert rating:
8
badoo
Expert rating:
8
stedendating
Expert rating:
7
alleenstaandemamas
Expert rating:
6.6
seniorengeluk
Expert rating:
6
ondeugenddaten
Expert rating:
6
metjou
Expert rating:
6
g-dating
Expert rating:
6
regioswingers
Expert rating:
6
50plusrelatie-be
Expert rating:
6
nieuwerelatie
Expert rating:
6
singles50
Expert rating:
5
academic-singles
Expert rating:
5
buutflirts
Expert rating:
5
gaypartner
Expert rating:
4.7
gaybuddy
Expert rating:
4.7
qupid
Expert rating:
4.7
maatjemeer-match
Expert rating:
4.7
datingeasy
Expert rating:
4.7
vijftigplusdating
Expert rating:
4.7
rendezvous
Expert rating:
5
novamora
Expert rating:
4
secondlove
Expert rating:
4
ashley-madison
Expert rating:
4
ematch
Expert rating:
4
nextlove
Expert rating:
4
richmeetbeautiful
Expert rating:
4
geheimeaffaires
Expert rating:
4
ikwilsexcontact
Expert rating:
4
regioflirts
Expert rating:
4
Placeholder
Expert rating:
8
Placeholder
Expert rating:
8
 

Ga van start met Gay Chat

Alle datingsites nu vergelijken

 

Ben je androsexual, homosexueel, queer, lesbisch, bi, gynesexual, polyamorous of skoliosexual en vind je het moeilijk om mensen met dezelfde sexualiteit te vinden om mee te praten?

Er zijn duizenden anderen net zoals jij en je kunt ze via gay-chat-apps en online datingsites vinden. Hier zijn enkele tips om met je eerste gay-chat aan de slag te gaan.

 

Wat is Gay Chat?

Gay chat is instant messaging en conversaties in een virtuele ruimte waar gelijkgestemde mensen met elkaar kunnen praten met behulp van tekst, afbeeldingen, emoticons en soms audio en video. 

 

Gay Chat Rooms

Chatrooms maken meestal deel uit van een grotere datingsite waar leden kunnen mixen en mengen als onderdeel van een groep die een gesprek voert. Het onderwerp van discussie kan een thread zijn die door een van de leden is gestart of je kunt je eigen thread beginnen. Je kunt ook de mogelijkheid hebben om leden uit te nodigen om een ​​privé chat te beginnen en hun profiel op te slaan om instant berichten naar elkaar te verzenden.

 

Gay Chat op Dating Websites

Wanneer je lid wordt van een datingwebsite, is er meestal een optie om iemand een bericht op zijn profielpagina te sturen. Dit is een geweldige manier om een gesprek aan te knopen met iemand waarin je bent geïnteresseerd en het een kans wilt geven om te zien of je de dingen naar een hoger level wilt brengen.

 

Gay Chat Apps

Zodra je lid bent van een datingwebsite voor gay’s, zoals gayParship.com, kan je hun gay-chat app voor je mobiele apparaat downloaden om tekst en berichten uit te wisselen met de mensen van wie je de profielen hebt waarmee je contact hebt gemaakt op de dating website. 

 

Waarom Gay Chat gebruiken?

Het gebruik van gay-chat applicaties en berichten is de gemakkelijkste en snelste manier om een ​​gesprek te beginnen met iemand met wie je mogelijk een date wilt hebben. Of misschien zoek je gewoon een leuke en flirterige manier om je tijd zonder enige verplichtingen door te brengen.

Als je het nu te druk hebt om een ​​echte relatie te hebben, is chatten soms net wat je nodig hebt om aan je behoeften te voldoen zonder een fysieke verbinding. Maar voordat je begint te chatten met Tom, Dick of Harry, volgen hier een paar tips om veilig te blijven met online gay chat.

 

5 Gay Chat Veiligheidstips

  1. Bescherm je echte identiteit

Het eerste dat je moet doen als je lid wordt van een gay-chat, is je profiel in te vullen. Gebruik nooit je echte naam of plaats geen persoonlijke informatie die privé moet worden gehouden. Gebruik altijd een bijnaam en bewaar andere informatie geheim, zoals je adres en werklocatie. Je weet nooit wie er kijkt en wat hun echte bedoelingen zijn.

 

  1. Volg de regels van de chat

Wanneer je je aanmeldt om een ​​chat forum of een datingwebsite te gebruiken, zijn er regels die de leden moeten volgen. Zorg ervoor dat je de regels in de chatroom leest, anders zal je snel merken dat je eruit wordt gestuurd door een van de monitors of dat een ander lid je aangeeft aan de beheerders van de website.

 

  1. Download geen bijlage

Eén van de regels is dat je geen bijlagen moet downloaden, tenzij je er 100% zeker van bent dat het veilig is. Bijlagen kunnen virussen en andere malware bevatten die je computer of mobiele apparaat kunnen hacken en toegang kunnen krijgen tot privé-informatie.

 

  1. Bescherm je computer of apparaat

Voeg anti-virussoftware en firewall toe op je computer of mobiele apparaat om te voorkomen dat malware zich in je systeem nestelt en je systeem corrumpeert of persoonlijke informatie steelt.

 

  1. Kies een betrouwbare chat- of datingsite

Een van de beste manieren om te voorkomen dat uw computer of apparaat wordt geïnfecteerd met malware bij het gebruik van een homo-chat, is om lid te worden van alleen gerenommeerde datingsites. Een snelle zoekactie biedt advies over chat- en datingsites om te vermijden en over die voor hun leden zorgen.

 

5 manieren om een ​​gesprek te starten in een Gay-chat

Mensen online ontmoeten is net als mensen ontmoeten in het echte leven. Er zijn regels van betrokkenheid die je zou moeten volgen, zodat je mensen niet wegduwt. Natuurlijk is het een stuk makkelijker om een ​​gesprek met een onbekende online te beginnen dan wanneer je in het echt ontmoet, maar dezelfde gedragscodes moeten van toepassing zijn. Eerste indrukken zijn net zo belangrijk online als in het echte leven, als je wilt dat het gesprek goed verloopt.

 

  1. Laat zien dat je geïnteresseerd bent

Leer de persoon met wie je contact wilt opnemen beter kennen, zodat je een gesprek kunt beginnen door iets interessants en relevants te zeggen. Begin met een compliment of reactie op iets wat ze hebben gezegd, maar ga niet overboord en overlaad ze ook niet met teveel lof.

 

  1. Het draait alleen maar om mij, mij, mij!

Hoewel je over wilt komen als nonchalant en interessant voor de persoon met wie je chat, probeer het te vermijden dat het gesprek alleen over jou gaat tenzij er naar jou gevraagd wordt. Je zult vroeg of laat de kans krijgen om vragen over jezelf te beantwoorden, maar als begin, probeer iets neutraals te vinden om over te praten dat de ander interessant zal vinden.

 

  1.  Gebruik geen scheldwoorden

Hoewel je met andere volwassene chat en waarschijnlijk iemand met dezelfde interesses als jij, als je direct begint met krachttermen en insinuaties, verspil je de kans op een vriendelijke relatie. Ga met de flow mee en zie hoe het gesprek zich ontwikkelt.

 

  1. Stuur niet alleen berichtjes in HOOFDLETTERS

Betekenis en intentie kunnen gemakkelijk verloren gaan in de vertaling tijdens het typen, omdat je niet altijd hetzelfde gevoel kunt overbrengen als in een normaal gesprek. Misschien wil je in hoofdletters schrijven om een ​​punt te benadrukken of om ervoor te zorgen dat je bericht wordt gezien, maar voor andere mensen lijkt het erop alsof je schreeuwt als je met hoofdletters schrijft.

 

  1. Wees niet beledigd als je geen reactie krijgt

Als je pogingen om een ​​gesprek te starten niet onmiddellijk worden beantwoord, moet je niet tot de conclusie komen dat je wordt genegeerd. Er zijn een aantal redenen waarom je misschien geen antwoord krijgt. Er kan iets gebeurd zijn, of het kan zijn dat ze simpelweg je bericht niet hebben gezien. Gebruik de gebruikersnaam, bijnaam of handle van de persoon om ervoor te zorgen dat ze je bericht zien. Als je nog steeds geen reactie krijgt, ga je gewoon verder. Er zijn, zoals men zegt, veel meer vissen in de zee.

 

Zoek naar liefde op de juiste plaatsen

Na een tijdje kun je het flirten en fantaseren naar een hoger level brengen en op zoek gaan naar iemand die geschikt is om een afspraakje mee te maken. Het zou verstandig zijn om voorzichtig te zijn met wie je contact maakt en het veilig te houden als je ooit van plan bent iemand in het echt te ontmoeten nadat je online met hen hebt gepraat.

Vergeet niet dat sommige mensen die je ontmoet in gay chatrooms het misschien gewoon doen voor wat plezier en gewoon niet klaar zijn voor een relatie of ze zitten al in een ‘open relatie’. Als je denkt dat het tijd is om serieus te worden met het vinden van een soulmate of iemand om echt wat waardevolle tijd mee door te brengen, zet dan je profiel op een datingsite waarvan leden ook op zoek zijn naar liefde.

Datingsitegratis is een goede plek om op zoek te gaan naar geschikte gay-datingsites met een top-10 lijst met gay dating sites, elk met een gay dating-niche. De gay-datingsites die op datingsitegratis vermeld worden zijn gratis om een profiel aan te maken en ze zijn bekend als vertrouwde gay dating-sites die je zonder problemen helpen vinden wat je zoekt.

 

Alle datingsites nu vergelijken