Speeddating

Alle datingsites nu vergelijken

 

Date uiteten

Speeddating is de moderne vorm van daten en wordt ook wel ‘fastdaten’ of ‘sneldaten’ genoemd. Met speeddaten maken een groep van mannen en vrouwen (meestal 7 op 7) binnen een korte tijd kennis met elkaar. Iedere man en vrouw krijgt samen een aantal minuten om met elkaar te praten, en om te kijken of er een klik is. Tijdens speeddating wordt gebruik gemaakt van een bel die aangeeft wanneer de tijd over is en men van gesprekspartner moet verwisselen. Aan de hand van een kaart wordt van gesprekspartners gevraagd om aan te kruisen of er interesse is in een vervolgdate of niet. Zodra beide gesprekspartners na een speeddate ‘ja’ hebben aangekruist ontstaat er een match en worden elkaars contactgegevens uitgewisseld.

Het voordeel van speeddating is dat u meerdere mensen in een korte tijd ziet. De kans is groot dat er een vrouw of man bij zit waarmee u een klik heeft. Als deze klik van beide kanten afkomstig is kan er een vervolg date ingepland worden. Na de speeddate kunt u contact met uw nieuwe match onderhouden en zelf bepalen of u degene vaker wilt zien of niet. De belangstelling voor speeddaten begint als maar toe te nemen – de vraag is wanneer u ook aanschuift.

De voordelen van Datingsite Gratis

Op Datingsite Gratis kunt u informatie vinden over speeddating. Op Datingsitegratis.be kunt u maar liefst 52 Belgische datingsites vergelijken. In onze vergelijker kunt u criteria selecteren waarop u wilt vergelijken. Zo kunt u onder andere selecteren op leeftijd, geslacht, mobiele app, gratis profiel, hoger opgeleid en erotiek. Op basis van uw voorkeuren selecteren wij de datingsites die bij uw wensen aansluiten.

Ook voor speeddating bent u bij Datingsite Gratis aan het juiste adres. Wij willen u zo volledig mogelijk informeren over uw interesses en vragen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van alle mogelijke datingsites die op Datingsite Gratis staan. Bovendien vindt u bij elke datingsite een expertcijfer en reviews. Wij begrijpen dat het voor u prettig is om reacties en ervaringen van mede-daters te lezen.

Omdat wij eerlijk naar u toe willen zijn, schrijven wij niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen van de datingsite op. Op basis hiervan kunt u uw afweging maken. Ook kunt u de maandprijzen van de datingsites op onze website vinden.

Mocht u nog meer willen weten over speeddating, ga dan naar de Veelgestelde vragen of Veelgezochte termen op Datingsite Gratis. Hier vindt u alle informatie netjes op een rij. Vergelijk nu de datingsites die bij u passen en start met daten!

 

Alle datingsites nu vergelijken