Blind date + dining = Blynding

Advertentiestatement: Wij ontvangen inkomsten voor onze reviews. Klik hier voor meer details.

Er is een nieuw type dating ontstaan: Blynding. Deze term staat voor een lekker hapje eten en drinken in een restaurant, met een onbekend persoon. Deze manier van ‘daten’ is dus wel voor een waaghals die zoiets spannends aandurft. En een ding is zeker, zo’n avond is spannend want de tafelgenoot is onbekend en de avond kan alle kanten op gaan.

Wie zijn Blynders?
Volgens Blynders.com is een Blynder een intelligente, ruimdenkende moderne man of vrouw met zin in avontuur en gevoel voor humor. De leeftijd van een Blynder ligt tussen de 25 en 45 jaar en ze staan open voor nieuwe vriendschappen of sociale contacten. De Blynder kan een single zijn, maar dat hoeft niet.

Hoe werkt Blynding?
Een Blynder kan zich iedere maand inschrijven  op Blynders.com. Hierbij dient een regio, datum en tijdstip  te worden aangegeven. Vervolgens deelt Blynders.com u in voor een restaurant. Op de avond zelf ontdekken de Blynders pas wie de tafelgenoot is.

De restaurants
Deze restaurants zijn speciaal door Blynders geselecteerd. Alle restaurant staan in de bekende restaurantgidsen ‘Lekker 500’ of ‘SpecialBites’. Zo ben je er zeker van dat u niet in een aftands restaurantje terecht komt.

Verassende tafelgenoot
Wie uw tafelgenoot voor de Blynding- avond is, heeft u een klein beetje zelf in de hand. Het is namelijk mogelijk om in het Blynding- profiel aan te geven wat uw interesse zijn. Blynders controleert daarnaast ook altijd de echtheid van de tafelgenoot.

Blynders.com is een nieuw concept dat pas net is begonnen. Toch hebben zich al 30 vrouwen ingeschreven voor een avond in de maand januari. Of dit concept gaat werken is nog maar de vraag, toch denken wij van wel. Dit concept ziet er goed uit en sluit perfect aan op de moderne man en vrouw die zich minder snel in schrijven voor een datingsite, maar wel nieuwe mensen willen ontmoeten. 

 

More articles