Valkuilen van mannen tijdens een eerste date

Advertentiestatement: Wij ontvangen inkomsten voor onze reviews. Klik hier voor meer details.

imageVorige week bespraken we de meest gemaakte fouten van vrouwen tijdens een eerste date. Maar ook mannen maken het wel eens mee dat een vrouw na een leuke eerste date nooit meer iets van zich laten horen. Want ook mannen daten niet foutloos,daarom bespreken we nu de 5 valkuilen van mannen tijdens een eerste date. Ook deze fouten zijn afkomstig uit het onderzoek van datingsite Whatsyourprice.com.

Valkuil 1 :  Tijdens de eerste date met haar het bed in proberen te duiken
67% van de vrouwen zijn sceptisch over het feit dat mannen direct met ze naar bed willen wanneer ze thuis worden gebracht. De vrouwen zeggen dit te zijn omdat ze al vaker tijdens een eerste date het gevoel kregen dat de man die hun mee uit nam, uiteindelijk het doel had om op die avond seks te kunnen hebben. Probeer daarom op de eerste date geen seksueel geladen vragen te stellen of de date het gevoel te geven dat je met haar naar bed wilt. Tenzij ze dit zelf aangeeft natuurlijk.

Valkuil 2: Te veel drinken
Een date kan erg spannend zijn en drank kan je daarbij helpen om het ijs te breken, maar te veel drinken is niet verstandig. Een dronken man is niet erg verleidelijk voor vrouwen.

Valkuil 3: Afwachtend zijn
Vrouwen denken over het algemeen meer na over de gevolgen van hun acties dan mannen. Daarom vragen vrouwen vaker wat de man wil doen tijdens een date. Op deze manier kan ze informatie inwinnen over de date en zijn interesses. Neem op dat moment de verantwoordelijkheid en kies jouw favoriete restaurant of bar. Vrouwen vinden het namelijk prettig dat de man de keuzes maakt. Alpha-mannetjes worden over het algemeen als aantrekkelijker gevonden dan mannen die geen mening hebben.  Maar vergeet ook niet tijdens de date assertief deel te nemen aan de conversatie.

Valkuil 4: Betweterig doen
Misschien heeft je date niet over alles gelijk, probeer niet continue je mening te uiten en te zeggen dat ze ongelijk heeft. Vrouwen zien het ook als negatief als mannen tijdens een date  zelf bepalen wat de vrouw voor drankje moet drinken. Bestel dus niet zomaar iets voor je date en vraag wat ze graag wilt drinken.

Valkuil 5:  Te veel informatie tonen
Dit is eigenlijk geen valkuil tijdens een eerste date, maar een standaard fout van een man als er herhaaldelijk met dezelfde vrouw wordt gedate. (waarschijnlijk heb je de eerste vier valkuilen dus netjes ontlopen) Mannen hebben er een handje van om na een aantal dates te denken dat mysterieus zijn niet belangrijk meer is. Ze doen dan geen moeite meer om indruk te maken op de vrouw, als hij haar als het ware eenmaal ” heeft”. Een grote fout: geen enkele vrouw vindt het bijvoorbeeld aantrekkelijk dat haar date thuis honderden computerspelletjes heeft, maar ook met een enorme berg wasgoed op de grond en een aanrecht vol afwas scoor je geen punten. En pas op: dan ben je zomaar je vaste date weer kwijt.

Bron: Whatsyourpice.com 

More articles